0882 337 954    |     ул. “Чаталджа” 9, ​гр. София

Термопомпа Therma V Hydrosplit с вграден бойлер от LG

Като нов член в семейството на въздухо-охлаждаемите термопомпи на LG, Therma V Hydrosplit с вграден бойлер осигурява на вашите домове отопление, охлаждане  и топла вода без наличие на  фреонова линия. Благодарение на новите иновации той е и по-ефективен, по-безопасен и поради това по-икономичен. Екологичните решения стават все по-важни, така че с термопомпата въздух-вода на LG може да получите до  75% безплатна енергията от външния въздух.

С изчистен и минимален дизайн, който се съчетава добре с останалите домакински уреди вътре в къщата, дори в кухня или хол, Hydrosplit IWT е идеално решение за спестяване на място в домове.

Новата система притежава компресор R1 на LG, който осигурява мощно и надеждно отопление. Продуктът работи безупречно при изключително ниски температури до -25°C и осигурява максимално нагряване на водата от 65°C. THERMA V Hydrosplit IWT е оборудвана с екологично чист хладилен агент R32 с нисък  потенциал за глобално затопляне.

Управлението на системата е още по-лесно чрез приложението LG ThinQ. С него може да настройвате всичко от разстояние, да видите в реално време дебита на водата и да получите информация за водното налягане. THERMA V Hydrosplit IWT е окомплектована с пълноцветен 4,3“ дисплей с капацитивни бутони. 

THERMA V Hydrosplit IWT е продукт, създаден от LG с цел да отговори на нуждите на потребителите, като едновременно с това отговаря на всички екологични и  енергийно ефективни изисквания.