0882 337 954    |     ул. “Чаталджа” 9, ​гр. София

LG мини система за оползотворяване на отпадната топлина

Multi V S Heat Recovery на LG e  еднофазна система за рекуперация на топлина с променлив поток на хладилен агент (VRF). Предназначена е да  осигури отлична енергийна ефективност и гъвкавост при едновременно отопление и охлаждане до 13 независими температурни зони. С по-малък капацитет (15,5 kW охлаждане; 18.0 Kw отопление) и компактни размери, Multi V S помага на потребителите да увеличат енергийната ефективност и да намалят разходите за енергия, без да жертват комфорта си. Системата за рекуперация на топлина може да бъде внедрена гъвкаво в малки и средни сгради като хотели, магазини и офиси.

Multi V S HR ефективно затопля и охлажда всяко пространство, осигурявайки подобрен контрол на влажността, индивидуални зададени температури на вътрешните тела, тихо и комфортно изживяване. Системата също е лесна за инсталиране и поддръжка като има ниска цена на жизнения цикъл в сравнение с другите Heat Recovery системи на пазара.

Multi V S Heat Recovery използва инверторния компресор от 5-то поколение на LG, който позволява работа в широк работен диапазон от 10 до 165 Hz, повишавайки максималната надеждност и производителност. В режим на отопление могат да работят до екстремни външни температури от -25°С като запазват пълната си отоплителна мощност до -7°С.

Системата е съвместима с пълната гама вътрешни тела на LG използвани при VRF системите.

Към системата може да бъде добавeн хидрокит, с който да се захрани подово или радиаторно отопление като при свързване на високотемпературен хидрокит температурата на изходящата вода може да достигне до 80°С.

Мини HR системата на LG има вградена логика за откриване и известяване при теч на хладилен агент. При монтиране в помещенията на фреонови датчици и засичане на концентрация над 6,000 ppm, се спира работата на външното тяло,  както и всички вътрешни тела. Има възможност за автоматично затваряне на спирателни кранове и задействане на алармена сигнализация.

Потребителите ще могат да се насладят и на изключително тихия режим на работа и подобрения въздушен поток в новата VRF система на LG, осигуряваща безшумна активност през нощта.

Multi V S HR е едно отлично енергоефективно и надеждно решение за вашия дом, вила офис.