0882 337 954    |     ул. “Чаталджа” 9, ​гр. София

Битови клиенти (къщи и апартаменти)

Интелигентни, иновативни и енергоспестяващи климатици и термопомпи, решения за отопление, охлаждане, топла вода, соларни инсталации за всеки дом, къща, апартамент от световните лидери в климатизацията LG, GREE, DAIKIN и др.

Възможности

 • Цялостно проектиране и изграждане на ОВК инсталации за нови обекти
  Отопление, вентилация, климатизация (ОВК) е основна част от проектирането и изграждането на всяко жилище. Екипът опитни специалисти на “Техностар 2000” ЕООД ще проектира и изгради за Вас най-добрите енергийно ефективни решения, съобразени с Вашите нужди и изисквания, така че да постигнете оптимално използване на енергията за всяко помещение, през всички сезони и в различни климатични условия. 
 • Преустройство и промяна на ОВК инсталации на съществуващи обекти
  Ако сте нов собственик на вече съществуващ обект или пък жилището Ви се нуждае от основен ремонт и промяна на ОВК инсталацията, нашият екип с удоволствие ще съдейства за това. Опитните специалисти на “Техностар 2000” ЕООД ще Ви предложат най-добрите и сигурни методи за отопление, вентилация и климатизация, съобразени с Вашите нужди, бюджет, енергийна ефективност и грижа за околната среда. 
 • Смяна на топлоизточник с частична преработка на инсталацията – преминаване от котел към термопомпа
  С развитието на модерните технологии и ориентирането на човечеството към екологичен и зелен начин на живот, с цел спестяване на енергия и ресурси се увеличава и популярността на термопомпите. Голям брой съществуващи жилищни обекти, които са се отоплявали, посредством котли на различно гориво се реновират, чрез съвременните строителни технологии, поставят им се качествена изолация и дограма и логично собствениците желаят да преминат към по-екологично и евтино отопление, охлаждане и ползване на топла вода. Идеален вариант за такъв вид решение са термопомпите. Основно предимство на термопомпите в сравнение с котлите е, че освен отопление и топла вода, чрез тях се осигурява и охлаждане на жилището. Чрез ползването на термопомпа за климатизация на дома, собствениците на жилища имат по-ниски сметки за електричество, по-евтина поддръжка на съоръженията, безопасност и надеждност на системата. При правилна експлоатация и поддръжка термопомпите имат сравнително дълъг живот, който компенсира по-високите първоначални инвестиции. Ползването на термопомпи води до спестяване на електрическа енергия, което от своя страна предполага отделянето на по-малко въглеродни емисии в околната среда. 
 • Изграждане на фотоволтаични мощности
  В последните години енергията, произведена, посредством фотоволтаични системи набира все по-голяма популярност сред битовите потребители. Фотоволтаичната енергия се произвежда изцяло от слънчеви лъчи, тя е чиста и зелена енергия, която не отделя никави замърсители в околната среда.Фотоволтаичните модули използват изцяло слънчеви лъчи и произвеждат 100% безплатна енергия. Екипът на “Техностар 2000” може да изгради за Вас качествени и ефективни фотоволтаични системи, които значително да намалят разходите на Вашето жилище, свързани с потреблението на електрическа енергия.

Обекти и клиенти

Столична община – Тунел “Люлин”
Jysk
Демакс Холограми
Българска пощенска банка
Бизнес център “Актив”
Магазин Zara – мол Paradise
Магазин PULL&BEAR – мол Paradise