0882 337 954    |     ул. “Чаталджа” 9, ​гр. София

Стенен Hydro Kit oт LG

Стенният LG Hydro Kit e вътрешно тяло от сплит термопомпа, което може да се свърже към VRF система. С него може да се осигури топла или студена вода за комфортна вътрешна среда, както и загряване на вода за битови нужди.

LG Hydro Kit се предлага в три типоразмера 5.6kw, 7.1kw и 9.0kw в режим на отопление и е отлично решение за жилищни и офис сгради с малък воден отоплителен/охладителен капацитет, допълващ телата на директно изпарение. Именно по-малкият капацитет позволява повече вътрешни тела да могат да бъдат свързани към Multi V S външно тяло, осигурявайки климатизация и топла вода като една система. Със стенен дизайн и компактни размери Hydro Kit спестява инсталационно пространство, като не заема площ от пода. Във вътрешното тяло са интегрирани всички необходими водни компоненти за една отоплителна инсталация, като те могат да се обслужват бързо и лесно благодарение на клипс системата им на закрепване.

С температурата на водата, която достига до 50 ° C, Hydro Kit може да захрани подово отопление, вентилаторен конвектор и радиатор със средна температура. При активиране на функцията Heating priority гореща вода за битови нужди е винаги на разположение на потребителите, дори когато системата работи в режим на охлаждане, без да е необходима ръчна смяна на режима.

Hydro Kit позволява оптимален монтаж във всички типове помещения. Вградените водни компоненти във вътрешното тяло правят инсталирането много по-лесно за по-кратко време. Данните за работата на вътрешното термопомпено тяло могат да бъдат проследени чрез дистанционно управление, което съхранява до 50 елемента, позволяващи лесно идентифициране на причина за евентуална неизправност и бързото намиране на решения. Дори в случай на внезапни проблеми с продукта, хидробоксът осигурява отоплението чрез прилагане в авариен режим на работа. В сравнение с предишния модел, монтиран на пода, функцията за аварийна работа е подобрена, чрез добавяне на електрически нагревател.
Чрез вграденият Modbus RTU протокол, LG Hydro Kit може да бъде лесно интегриран към към външни BMS системи. Системата може да бъде контролирана и самостоятелно от страна на потребителите чрез приложението LG ThinQ ™ отвсякъде и по всяко време.