0882 337 954    |     ул. “Чаталджа” 9, ​гр. София

Индивидуално решение

Ако имате нужда от индивидуално решение за отопление, вентилация, климатизация, проектиране на ОВК, инсталиране на климатици или термопомпи, специалистите на “Техностар 2000” ще намерят най-правилният път за постигането му. Изпратете запитване!

Паметници на културата

Специализирани климатични инсталации за микроклимат по време на консервации и реставрации, поддържане на микроклимат на реставрирани обекти – музеи, археологически обекти, исторически и културни паметници.

Консултантска дейност

Консултантска дейност и услуги в областите отопление, вентилация, климатизация, проектиране на ОВК системи за различни видове промишлени и жилищни сгради, логистични центрове и т.н.

Енергийна ефективност

Успешни решения за енергийна ефективност на сгради и помещения. Климатични, отоплителни и вентилационни системи за саниране на сгради – термопомпи и климатици LG, GREE, Daikin и др.

Битови клиенти (къщи и апартаменти)

Интелигентни, иновативни и енергоспестяващи климатици и термопомпи, решения за отопление, охлаждане, топла вода, соларни инсталации за всеки дом, къща, апартамент от световните лидери в климатизацията LG, GREE, DAIKIN и др.

Инфраструктура

Ефективни решения за тунелна вентилация, временна вентилация по време на изкопни работи. Проектиране и изграждане на системи за налягане и системи за отвеждане на дим и топлина.

Промишленост

Изграждане на системи за отвеждане на вредности, технологично охлаждане, чисти производства, поддържане на постоянни температури и влажност на въздуха. Инсталации за пречистване на изхвърления въздух, бояджийски камери и помещения, леярски цехове.