За нас

ТЕХНОСТАР 2000

”ТЕХНОСТАР 2000”  ООД е основано от инж. Огнян Христов и инж. Бойко Комитски  в гр. София през 2000 г.и е продължител на дейността на ЕТ ”Техностар” основана през 1992г.

Основна дейност на фирмата е в областта на промишлената и битовата  топлотехниката –  проектиране на отоплителни, вентилационни и климатични системи,  техният монтаж и сервизна  поддръжка.. Фирмата разполага със складова  база и автомобилен парк  обезпечаващи бърза реакция по време на аварийни дейности.

Висок  комфорт  по отношение на микроклимата  във всеки дом, офис, административна или производствена сграда, максимална  енергийна ефективност и надеждна  работа на заложените съоръженията са нашият приоритет.

Клиенти – към всеки клиент  подходът  е индивидуален- помагаме му да избере  на най-доброто техническо решение съобразено с изискванията му за комфорт, дизайн и  висока енергийна ефективност. Решенията които предлагаме са оптимални по отношение цена – ефективност – експлоатация. Фирмата залага на качество, коректност и дългосрочно партньорство.

Нашият екип:

Фирмата ни е една от малкото, която разполага с 5 инженери „топлотехници” членове на КИИП- София с богат опит в проектирането, изграждането и сервиза на ОВК съоръжения.

Разполагаме с  4 монтажни екипа – специализирани в монтажа, пуска и обслужването на отоплителни, вентилационни, климатични инсталации.

Ежегодно служителите ни преминават през обучителни курсове при водещи производители в областта. Стремежът ни е към непрекъснато усъвършенстване и изучаване на съвременни методи и тенденции в  проектирането и монтажа на ОВК оборудване.

0
%
Доволни клиенти
0
+
Години опит
0
+
Завършени проекта